-->

sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

#8 Mitä meille kuuluu?


Heippa! Taas on aikaa vierähtänyt edellisestä postauksesta mun osalta, pahoittelut siitä. Mulla alkoi eilen (4.6) kesäloma, joten nyt ehdin tekemään tänne useemmin postauksia ja teemme huomenna Iidan kanssa videopostauksen, kun mennään Iidan kanssa yhessä tallille.
Mutta nyt kysymys: Mitä meille kuuluu? Meille kuuluu tällähetkellä todella hyvää (minulle ja konnalle) ja konna on ollut viimeaikoina ihan super hyvä ratsastaa! Tälläviikolla meillä oli Tommin estevalmennus, oli +28 astetta lämmintä joten oli todella kuuma ilma ja sen takia konna oli alussa vähän tahmea, mutta loppuakohden poni parani ja oli huomattavasti parempi ratsastaa. Hypättiin pitkästä aikaa isompaa ja aina kun esteet nousee, konna alkaa aina toimiin paremmin. Kuvia ei valitettavasti ole tälläkertaa, koska en saanut kuvaajaa. Ehkä seuraavalla kerralla sitten!
Seuraavat kisat onkin 10.6 ja senjälkeen 14.6 on koulukisat, joihin päätin osallistua mutta niihin en konnalla osallistu tälläkertaa. Viimekisoista, jotka olivat 22.5 niin teen siitä postauksen nyt lähipäivinä. Nyt yritän olla aktiivisempi täälläkin kun on aikaa enemmän. Hyvää kesää kaikille! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti