-->

maanantai 13. kesäkuuta 2016

#15 Jälleennäkeminen

Moikka! Tosiaan kuten Walma jo edeliseenkin postaukseen kirjoitteli, että lähden riparille viikoksi ja blogi jää Walmalle siksi aikaa yksin pyöriteltäväksi. Nyt kuitenkin saatte lukea ennen pientä taukoa minunkin heppa puuhailuista;) Olin siis tänään maanantaina ratsastelemassa kaverini ponilla ratsastuskoulu linjamäessä, jossa poni asuu. Fidji on siis ollut 10-vuotta tuntsarina vahannan ratsastuskoululla, mutta siirtyi nyt keväällä eläkkeelle. Kävin viime kevään ja kesän vahannassa tunneilla ja ratsastinkin pari kertaa Fidjillä.
 Eka haettiin Fidji tarhasta ja alettiin harjaamaan sitä. Seuraavaksi laitettiin normaalisti kaikki suojat, satula ja suitset. Vedettiin vielä omat kamat päälle ja lähdettiin maastoon. Kentällä ei voinut ratsastaa, koska oli juuri leiriläisten ratsastusaika. Mentiin sitten viereiselle pellolle ravaileen ja laukkaileen. Pellolla oli kuitenkin traktori ja sen perässä paalituskone. Ei ensin huomattu sitä ja vasta pellon toisella puolella huomattiin, että traktori ajaa kohta meidän ohi. Fidji alkoi hermoilla ja juosta. Kun päästiin sen ohi alettiin enenmmän ravailla ja laukkailla, mutta traktori tuli uudestaan ohi ja ajateltiin että mennään muualle ratsastamaan.

Mentiin ihan vaan käveleen kävelytielle ja käveltiin noin 30min. Tallilla taas laitettiin poni pois ja mentiin syöttelemään hetkeksi. Tarhassa otettiin vielä vähän kuvia ja kerättiin vihreetä Fidjille.

Oli oikein kivaa pitkästä aikaa ratsastella Fidjillä;) Tässä kesällä meen varmaan vielä parikin kertaa ratsastamaan kyseistä ponia. Konnallakin varmaan jossain kohtaa taas käyn jotain hömppäilemässä.  Huomiselta tulee vielä postaus ja sitten alkaa viikon tauko mun osalta. Saatte sitten tässä lähiaikoina yhteiskuvia mahdollisesti:) Heippa!

Onko joku teidän kaveri ostanut ratsastuskoulusta ponin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti