-->

sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

#10 Myöhäinen kisapostaus

Nyt sitten vihdoin ja viimein tämä kisapostaus, oikein hävettää, kun sain tehtyä tän vasta nyt. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, mennään siis suoraan asiaan!
Oltiin siis 22.5 Konnan kanssa meidän ekoissa yhteisissä kisoissa hyppäämässä kaksi pikkuluokkaa, 50cm ja 70cm. Luokat oli säälittävän pieniä, mutta meillä oli ollut Konnan kanssa viimeiset 2kk niin vaikeita, että haluttiin mennä varman päälle ja alottaa pikkuluokista, mikä olikin todella hyvä päätös. En lähtenyt ratsastamaan aikaa missään vaiheessa, yritin vaan saada tasasen ja siistin radan.. sitä lähdettiin hakemaan ja se myös saatiin!

Verkassa konna oli todella reipas ja verkkahypyillä kuumusi todella paljon, mutta keskittyi kuitenkin todella hyvin ja oli hyvän tuntunen. Hyppäsin pari kertaa pienen ristikon ja n. 30cm pystyn molemmista suunnista, jonka jälkeen esteitä nostettiin. Hyppäsin isomman pystyn ja ristikon vielä molemmista suunnista, jonka jälkeen annoin ponin äitille kävelytettäväksi ja lähdin kävelemään rataa.
Olin radalla toinen lähtijä, joten ei ollut onneksi radalle kovinkaan kova kiire. Ensimmäiselle esteelle hyppy oli todella hyvä, mutta Konna päättikin vetää liinat kiinni, koska pelkäsi yleisöä.. Hetken taistelun jälkeen sain sen menemään siitä ohi. 2 esteelle tultiin vähän lähelle, mutta sen jälkeen sain taas laukan toimimaan ja loppurata menikin todella hyvin. 5 esteelle en nähnyt mitään paikkaa, hyppy lähti todella kaukaa ja jäin vähän liikaa suuhun kiinni, mutta silti yli päästiin. Puhdas rata ja ruusuke matkaan!

50cm jälkeen menin kävelemään ja kävin maneesissa vähän ravailemassa ja otin parit reippaat laukkapätkät, jonka jälkeen kävelin vielä ja lähdin uudestaan radalle. 70cm olin ainoa lähtijä, joten 50cm ja 70cm välissä en ehtinyt paljoa mitään tehdä.
70cm menikin todella hyvin ja Konna oli taas täysin oma itsensä. Näytin ponille vielä yleisöpäädyn, poni ei edes vilkaissut sitä. Rata meni muuten todella hyvin ja laukkaa oli riittävästi, mutta viimeiselle esteelle en saanut pidätteitä läpi, joten hyppy lähti vähän kaukaa. Tästäkin tuli puhdas rata ja ruusuke!


Kiitos kaikille jotka meistä kuvia ottivat! :)

-Walma
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti