-->

tiistai 1. marraskuuta 2016

#35 Uusi hevonen, uudet kujeet!


7.10.2016 ajoi tallin pihaan auto, koppi perässään. Kopista talutettiin ulos minun uusi hevonen Awers, tutummin Aatu. 
Aatua me käytiinkin moneen kertaan kokeilemassa, näin ilmoituksen Hevostalli.netissä eikä montaa päivää mennyt kun löysin itseni hevosen selästä koeratsastuksen merkeissä. Kun hevosesta videot näin, en jaksanut edes videoita loppuun asti katsoa ja sanoin äitille: "Ei ihan mun tyylinen hevonen, mutta mennään kuitenkin kokeilemaan.." Mun mielipide muuttui hyvinkin nopeasti ja äiti oli tottakai ihan innoissaan, koska sydämmensä oli sulanut Aatulle heti, kun hevosen näki. 
Hevosia kyllä kierrettiin katsomassa myös sen jälkeen kun Aatua käytiin kokeilemassa, mutta joku silti tässä hevosessa veti puoleensa. Loppujenlopuksi jouduin tekemään päätöksen kahden hevosen väliltä, päätös ei todellakaan ollut helppo ja moneen kertaan mietin mitäs jos kumpikaan hevonen ei ole se oikea? .. Pitkän mietinnän jälkeen päädyttiin Aatuun, siinä oli kaikki mitä uudessa hevosessa toivoinkin olevan. 

Meillä on Aatun kanssa lähtenyt sujumaan todella hyvin, ollaan päästy valmentautumaan kunnolla ja me startataankin minun ja Aatun ensimmäiset yhteiset kisat 19.11. Jatkossa pääsette siis kuulemaan myös Aatun kuulumisia! :) 

Awers 7.10.2016 ->

-Walma
6 kommenttia: