-->

keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

#13 Lehmä vai poni?


Terve taas! Joo en ole vaihtamassa Karminaa lehmään, mutta tuntuu välillä siltä että ratsastaa lehmällä;D Täävaihteleva sää tekee varmastikkin monista poneista vähän hassuja ratsastaa, kun poni on jokaisella ratsastus kerralla kuin ihan eri poni. Hyväpuoli on että ötökät eivät kauheasti ole kerinneet ainakaan vielä häiritsemään, mutta kaippa ne pörriäiset vielä jonain kauniina kesäpäivänä tulevat kiusaamaan.

Eilen olin tosiaan ratsastamassa Karminalla ja oli ihan kiva sää, mutta poni vaan kuumui lisää koko ajan. Alkuun verkkasin paljon ympyröillä, koska kenttä oli jaettu kahteen osaan kouluvalmennuksen takia. Käynnissä poni oli oikein mukavan tunutunen ratsastaa, oli herkkä pohkeelle ja aktiivinen. Silloin ajattelin, että tää päivä menee ihan putkeen. Mutta sitten kun siirryttiin raviin, alkoivat ongelmat. Ja tässä vaiheessa voin sanoa, että Karminan ravia on todella vaikeaa työstää hyväksi, joten ravi oli melko tavallisen epätasaista ja vaihtelevaa. Loppua kohden poni kuitenkin paransi ja alkoi menemään reippaammin.


Ravi työskentelyn jälkeen luonnollisesti aloitettiin laukkaaminen. Tällä kertaa poni oli niin kuuma, ettei käynnistä nostot onnistuneet mitenkään. Ei siinä itkut auttanu vaan sitten ravin kautta ja sitä kautta homma alkoi toimia. Laukka oli todella mukavaa ja olisi tehnyt mieli laukkailla enemmänkin, mutta ajattelin että ei mennä tällä kertaa niin raskaasti. Oli muutenkin kuuma päivä, niin en vain viitsinyt ratsastaa tuntia enempää.

Lopuksi käytiin loppukäynneillä vielä maastossa ja otettiin pari kuvaakin. Pahoittelen kuvissa näkyviä mustia reunoja, mutta olen niin laiska ihminen, etten tällä kertaa jaksanut niiden kanssa alkaa tappelemaan. Seuraavaan postaukseen saatte sitten sellaisia kuvia, missä ei ole noita reunoja;)


Taas on yksi postaus pulkassa ja seuraavien kimppuun. Mitä muuten olette tykännyt siitä, että postauksia tulee melkein joka toinen päivä? Onko se liikaa? Mikä on sopiva?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti