-->

tiistai 28. kesäkuuta 2016

#17 Pitkä kuvapostaus!Moikka taas piitkästä aikaa! Olin taas ratsastelemassa Karminalla ja Walma tuli kuvaamaan. Lisää postauksia on tulossa ihan tässä lähiaikoina. Mutta siis tänään mentiin vähän puomeja ja esteitä. Walma laittoi meille alkuverkkojen aikana 2 maapuomia joita mentiin sitten ravissa ja laukassa. Laitan tähän kuvan josta on ehkä helpompi tajuta tehtävän idea.

missäs se jalka on??;DEli menin ensin puomeja vuorotellen ravissa pääty-ympyrillä. Aluksi siitä ei meinannut tulla yhtään mitään, mutta kun sitä pari kertaa toistettiin niin parani koko ajan. Kuva on aika huono, koska se on nopeasti muokattu ja sen verran selvä, että ehkä tajuaa asian paremmin.

Tässä alettiin jo päästä vähän asiaan. Eli lähdettiin ravissa toiselta pitkältä sivulta ja käännettiin puomille toisen pitkän sivun noin puolesta välistä. Puomin jäkeen käännettiin sitten kaarre vasemmalle. Menin tätä kumpaankin suuntaan.Tässä aloin jo tulemaan puomi tehtävää oikeasta suunasta. Jouduin tekemään aika paljon pidätteitä ettei vain jyrättäisi puomien yli. Onhan se ihan kiva jos poni on menossa, mutta Karminalla on viikossa niin paljon vapaata että se kerää jo siitä paljon energiaa hirveesti. Jos vaan hömppäillään jotain koulupuolella, niin ponia ei voisi vähempää kiinnostaa. Esteillä taas sitä on vaikeampaa saada pysähtymään kun menemään eteenpäin;DLaukat nousivat todella hyvin ja olen ihan super tyytyväinen siihen, että Karmina vaihtoi laukat esteiden/puomien päällä. Ei tarvinnut paljoa pohjetta edes siirtää ja se jo vaihtoi. Tässä nyt pikku hiljaa kasvatellaan tota Karminan kuntoo ihan kunnon treenejä varten. Vaikka sitä on tässä keväällä jo pitänyt parantaa niin pakko sanoa, että on jäänyt ihan osittain näiden huonojen säiden takia mitä oli alku keväästä. Nyt on ollut tosi kuuma sää jokaisella kerralla kun olen mennyt ratsastamaan ja soija valuu ratsastajasta sekä ponista. Paarma aikakin on taas täällä ja mikäs sen mukavampaa kun miljoona paarmaa kiusaamassa keskellä päivää. Ponikin on vähän herkkä ötököiden pistoksille ja joutuu käyttämään huppua ja loimea tarhassa.Tässä tulin ekoja kertoja estettä. Korotettiin toinen puomeista pieneksi pystyksi ja tulin sitä sitten laukassa. Sitten mentiin taas ravissa ensimmäinen puomi ja sen jälkeen laukan nosto oikeaan. Jonka jälkeen kaarrettiin toiselle puomille ja vaihdettiin laukka esteen päällä vasempaan laukkaan. Tehtävä oli loppuenlopuksi todella kiva ja kun vaan enemmän teki niin paremmin se myös meni. Karminalla oli todella kivaa ja oli koko ajan menossa ihan täysillä. Oli sillekkin varmasti ihan mieluisa tehtävä kun niin innokkaasti sitä meni;)
Ehkä päivän onnistunein kuva ja siitä pointsit Walmalle;) Ilmeet näissä kuvissa on kyllä mitä parhaimmat, mutta onhan se ratsastus välillä aika totista hommaa;D Poni ei kieltänyt yhdellekkään esteelle(oikei se ei oo koskaan kieltäny oli este minkä korkunen tahansa xD). Mennään taas torstaina tallille ja mä ratsastan Karminan. Meen varmaan ilman satulaa ihan kunnolla tai sitten hyppään vähän isompaa. Kuvia tulee silloinkin joten torstaina uusi postaus! En tiiä enää mitä kertoisin tästä päivästä, joten eiköhän tässä tainnu olla kaikki tällä kertaa.
Tykkäättekö te tälläsistä pitkistä kuvapostauksista?3 kommenttia:

  1. Nää kuvapostaukset on kivoja:) miten korkeeta estettä menit karpulla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli jotain 20cm ja mentiin aika kevyesti koska en oo hypänny karpulla vähän aikaan.

      Poista