-->

keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

#18 Mitä on tapahtunut?

Huoh! Taas on hetki vierähtänyt edellisestä postauksesta ja tässäkin välissä on tapahtunut paljon.. En todellakaan tiedä mistä alottaisin, koska asiaa on vaikka muille jakaa! Kuvia ei tällähetkellä kamalasti ole, mutta julkaisen pari kuvaa mitä löysin puhelimen kätköistä, ettei postaus jää ihan ilman kuvia.

21.6 Meillä oli tommin estevalmennus, joka meni välillä hyvin ja välillä tosi huonosti. Mentiin pitkää rataa, mutta aika pientä koska seuraavana päivänä oli kisat. Esiin tuli taas pari ongelmaa, mitkä ovat välillä lähtenyt pois ja nyt taas tuli esiin.. Eli aina kun Konna pukittaa, jään kiinni kannuksella mistä poni ei tykkää alkuunkaan ja tulee 2x kertaa hirveämmäksi ratsastaa. Tämän saman virheen tein seuraavana päivänä kisoissa, josta Konna sai tarpeekseen. Kerron lisää myöhemmin.
Toinen on se, että meinaan jäädä vaan matkustamaan selkään ja jätän ponin täysin yksin enkä tee sitä hommaa sen kanssa.. 

22.6 Meillä oli Konnan kanssa kisat Kangasalalla, Pohtiolammella. Noh, ei ollu sitten yhtään meidän päivä.. kävin maistelemassa kentän hiekkaa kahteen kertaan. Aluksi oltiin melkein tunti myöhässä aikataulusta, koska poni ei suostunut menemään koppiin. Jouduttiin meneen kisapaikalle todella hyvissä ajoin, koska radankävely oli sama 1 ja 2 luokassa. Kerkesin juuri ja juuri kävelemään Iidan kanssa radan, jonka jälkeen meillä olikin hurjasti ylimäärästä aikaa, laitettiin poni porukalla kuntoon ja Iida lähti kävelyttämään ponia.

Verkassa poni oli hiukan vahva, mutta tuntui silti todella hyvältä. 60cm meni ihan hyvin oikeastaan, Konna ei kuunnellut kamalan hyvin, mutta korjaili mun mokia minkä kerkesi ja teki yllättävän hyviä hyppyjä. Kun olin saanut lähtömerkin, otin laukan ja poni hiukan innostui ja jäin taas kannuksella kiinni, joten poni sai tarpeekseen ja heitti mut selästä alas. Sain siis jatkaa rataa, koska en ollut ylittänyt lähtölinjaa.. kuitenkin saatiin 0vp ja ruusuke, koska clear round.
70cm menikin sitten aivan päin mäntyä, verkassa poni alkoi jo väsymään eikä hypyistä tullut millään hyviä. Alkurata meni hyvin, mutta vika este oli vapaavalintainen este, sai hypätä joko vesimaton tai okserin. Valkkasin okserin, mutta esteelle kääntyessä en tehnyt Konnalle ollenkaan selväksi kumman esteen hyppäämme ja fiksuna ponina veti liinat kiinni, kun vesimatto tuli ihan yllätyksenä ja lensin sieltä sitten taas alas.. eli meidän rata päättyi siihen, mutta poni oli hieno ja kaikki mokat oli kuskin syytä. Seuraavalla kerralla sitten paremmin, aina ei voi onnistua!

Iso kiitos taas Iidalle kun oli auttamassa! <3

Sitten hiukan surullisempiin uutisiin, ollaan pitkän mietinnän jälkeen päätetty, että laitetaan Konna myyntiin. Syitä tähän on monia, mutta suurin syy on se, että haluan hevosen. Konnalla en kisaa enään tämän kesän jälkeen, eli vikoja kisoja tämän ponin kanssa viedään. Päätös oli vaikea, mutta näin on parempi kaikille. Konna on maailman parhain ensimmäinen kisaponi ja siitä luopuminen tulee tekemään tiukkaa, mutta fakta on se, että joskus pitää päästää irti vaikka ei haluasikkaan..

Maailman parhain ensimmäinen kisaponi <3 Love him


Käytiin tänään Iidan kanssa Hööksissä ja Horzessa, en ostanut muuta kuin kaksiteholinimentin ja ratsastussukkia. 

Iida on palannut nyt riparilta, joten alkaa tulemaan taas postauksia senkin osalta.


-Walma
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti