-->

keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

#23 Koeratsastus!

Moikka! 17.7. kävin koeratsastamassa Brown nimisen pv-ruunan. Tultiin paikanpäälle klo.10 ja päästiin samantien aloittamaan. Hain ensimmäiseksi siis Bawin tarhasta ja vein sisälle karsinaan. Harjailin melkein puhtaan hevosen nopeasti läpi ja laitettiin varusteet päälle. Ainoa koko jutun miinus tuli siitä, että herra on aika kova poika näykkimään. Se ei kuitenkaan ole mitenkään suuri ongelma, koska hevonen on muuten aina nätisti eikä potki.

Tuntui alkuun hassulta mennä hevosella, joka menee jo alkuun aika reippaasti. Alussa mentiin käyntiä paljon pääty-ympyrillä ja jatkettiin niitä sitten hetkenpäästä myös ravissa. Brownin askeleet on tosi isot ja lennokkaat, joten mitenköhän mahtaa olla päädytäänkö vallan kouluratsastus linjalle...Epäilen kylläkin vahvasti ettei niin tule koskaan käymään;D


Laukannostot tehtiin kokoajan vain käynnistä ja alkuun en oikein saanut hevosta hereille, eikä laukat oikein nousseet. Parin epäonnistumisen jälkeen kuitenkin saatiin täydellisiä käynnistä siirtymisiäkin, kun saatiin molemmat vähän ideasta kiinni. Laukka oli myös oikein lennokasta ja sulavaa.
Tämä herra käytännössä sulatti mun sydämmen! Ei tälläselle kaverille voi sanoa ei;) Alan siis vuokraamaan Brownia. Sekä koulu- että estevalmennuksissa tullan käymään ja kisaileminen on vielä pienen kysymysmerkin takana, mutta sekin selviää tässä parin kuukauden sisällä varmasti:) Eipä mulla mitään lisättävää enää ja video koeratsastuskesta on tulossa youtubeen huomenna! Jos haluatte tutustua tähän otukseen paremmin, niin kannattaa käydä kurkkaamassa sen oma sivu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti