-->

keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

#21 Itekseen estetreeniä

Heippa! Tänään hyppäsin pitkästä aikaa itsenäisesti, eilen meillä piti olla valmennus, mutta se peruttiin ja siirrettiin ensiviikolle. Iida oli tänään kuvaamassa, joten kuvia on nyt vaikka muille jakaa!

Kun oltiin laitettu poni kuntoon, annoin ponin Iidalle ja se meni kävelyttään ponia kentälle ja minä aloin laittamaan esteitä.. Menin 3 esteen rataa, 2 estettä oli pystyjä ja 1 oli alussa ristikko, joka nostettiin lopussa pystyksi. Konna oli alussa tosi huono ratsastaa, se ei ollut ollenkaan rento ja kyyläs kaikkea mahdollista.. Laukkojen jälkeen se olikin paljon parempi ratsastaa ja alkoi keskittyyn kunnolla. Laukkasin tälläkertaa tosi rennosti ja otin vain lyhyitä ja reippaita laukkapätkiä, yritin pitää ponin vaan mahdollisimman rentona. 

Kävelin muutaman kierroksen ja aloin hyppäämään 2 kavalettia, jotka olivat pitkillä sivuilla molemmat. 

Kyllä huomaa, että en osaa istua yhtään näin pienillä esteillä ja en osaa ratsastaa niille ollenkaan mitään paikkoja..


En nähnyt taaskaan kavaletille minkäänlaista paikkaa, joten Konna pelasti (onneksi) ja joutui hyppäämään todella kaukaa. Poni otti sitten siitä vähän nokkiinsa, jonka jälkeen meno näytti tältä.


Alkuhyppyjen jälkeen kävelin hetken ja aloin hyppäämään kavalettien lisäksi ristikkoa ja menin kaikkia 3 estettä ratana, kavaletit olivat pitkällä sivulla ja ristikko oli lävistäjällä.


Hetken päästä ristikko nostettiin pystyksi ja kävelemisen jälkeen tulin sitä muutaman kerran yksittäisenä, jotta saisin siihen parit hyvät lähestymiset ennenkun alkaisin hyppään isompaa rataa. 


Konna hyppäs todella hyvin, joten nostettiin vihreä-valkoista pystyä hiukan. Konna tsemppas ja pelasteli mun virheitä minkä ehti. 

On se vaan hieno ja niin rakas <3!

Lopussa este oli 85cm ja Konna hyppäs sen ilman mitään ongelmia. 
Hyppäämisen jälkeen Iida tuli selkään ja teki Konnalla loppuravit ja loppukäynnit.

Kiitos kuvista Iidalle!

-Walma Ei kommentteja:

Lähetä kommentti