-->

lauantai 3. syyskuuta 2016

#30 Pahoittelut!!

Tästä lähtee nyt pitkästä aikaa postaus ja ajattelin nyt vähän selittää mikä on homman nimi ja miksi ei ole tullut postauksia. Ensinnäkin nyt on ollut pitkä väli ettei ole tullut pariin viikkoon yhtään postausta, mutta johtuu ihan vain siitä ettei olla saatu koulujen alkamisen takia ketään kuvaajia kuvailemaan ratsastusta. Ja halutaan panostaa näihin postauksiin, eikä vaan julkaista keskeneräisiä tai kuvattomia tekstejä!

Sitten toinen syy on ettei vain ole ollut aikaa. Walmalle siis etsitään tällä hetkellä hevososta ja ollaan käyty jo katsomassakin paria hevosta. Postausten sijaan niistä on tullut youtubeen videota jotka linkkaan tähän postaukseen. Ei siis olla kadottu mihinkään ja jatketaan yhä aktiivisina täällä blogissakin. Mulla itsellä on ollu hoidettavana valmennus asioita ja nyt vihdoin saatiin mulle valmentaja. Toisin sanoen treeni tiisatit alkaa nyt sitten tiistaina!

 
videota ossin koeratsastuksesta

Vielä viimeisenä asiana, että ollaan tulossa tänä vuonna hihsiin ja meitä saa tulla moikkaamaan jos näkee jossain;) Mennään joko perjantaina tai lauantaina, mutta ilmotellaan sitten lähempänä vielä. Tässä taisi olla tämä postaus ja seuraava postaus viimeistään keskiviikkona:)

Millaista materiaalia haluatte hihsistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti