-->

perjantai 5. elokuuta 2016

#27 Parin päivän kuvat ja kuulumiset

Moikka! Ensinnäkin pahoittelut siitä, että postauksia ei ole pariin päivään tullut, syitä on monia enkä ala tähän tähän sen kummemmin selittelemään. Jokatapauksessa olin Iidalla kolme yötä ja käytiin joka päivä hoitamassa ja liikuttamassa Konna sekä Iida otti runsaasti joka päivä kuvia. Meillä oli myös molemmilla koulukisat tiistaina 2.8, jotka menivät mun osalta todella huonosti.. teen niistä oman postauksen kunhan saan kuvat. Pidemmittä puheitta aloitetaan ettei postaus mene liian pitkäksi!

MAANANTAI 1.8
Ratsastin kaksi ponia, Dinan ja Konnan. Molemmilla menin kevyesti sileellä ja molemmat oli super hyvän tuntusia. 


Menin Konnalla eri kentällä, koska vaihtelu teki ponille hyvää. Työskentelin koko ajan ympyrällä ja tein paljon taivutuksia ja perus juttuja, poni tuntui todella hyvältä vaikka itse olisin voinut keskittyä paremmin. Dinan ratsastin vain kaikissa askellajeissa läpi kevyesti seuraavan päivän kisoja varten. TIISTAI 2.8
Ennen koulukisoja ratsastin Konnan ja käytiin ainoastaan kävelemässä n. 45min. pellolla. Konna tuntui tosi reippaalta ja sille tekikin hyvää pelkkä kävelypäivä. 

(Mulla oli kisapaita tuola hupparin alla ja huppari oli mulle varmaan kaksi kokoa liian iso, jonka takia näyttää hieman tyhmälle :D)

KESKIVIIKKO 3.8 
Käytiin vielä illalla seitsemän aikaan juoksuttamassa Konna ja juoksutin ponin ensimmäistä kertaa liinassa, kuvittelin että siitä olisi tullut täys katastrofi, mutta poni olikin todella fiksusti vaikka energiaa oli muile jakaa. <3 
Seuraavassa postauksessa esittelen parit ostokset ja kisapostauskin tulee parin päivän sisällä. 
Iso kiitos Iidalle kuvista! :)

-Walma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti