-->

sunnuntai 22. toukokuuta 2016

#3 Estekisat


Moikka! Eilen oli estekisat ja hyvin meni, puhdas rata tuli ja ruusun ja ruusukkeen kanssa kotiin:) Mennin taas Lavasilla, koska Donilla ei voi vielä mennä niin raskaasti. Osallistuttiin 50cm luokkaan ja startattiin ensimmäisenä.
Verkassa kävelin pitkään, koska Lapella oli ollut vapaa viime päivänä ja oli siksi aina jäykkä. Verkkasin melkein tunnin ja otin noin 5-6 verkka estettä. Käveltiin alkukäyntejä paljon maastossa, kun verkka alue oli sen verran täynnä.

Ilmeet aina kaikissa mun ratsastus kuvissa on kyllä huonoimpia ikinä;D Mutta kun oli kuitenkin tarjolla hyviä järkkärikuvia, niin oli ihan kiva laittaa näitä.

Tossa näyttää että mä ratsastan tosi huonossa ryhdissä, mutta mä ratsastin tossa reippaasti vaan eteen sarjalle ja kun on iso hevonen ja iso laukka niin tolle se välillä näyttää;)Vikalle esteelle ei meinattu kääntyä ollenkaan, mutta sain silti kiskaistua meidät esteelle. Mentiin tosi hyvässä laukassa koko ajan vaikka välillä mentiinkin aika pohjaan. Videota ei kukaan saanut, mutta kuvia kuitenkin sai parikin henkilöä. Nyt on ihan uudet suunnitelmat joista kerron luultavati seuraavassa postauksessa;) heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti