-->

keskiviikko 18. toukokuuta 2016

#1 Karminalla 17.5.

Moikka! Menin siis eilen ratsastamaan Karminalla ja meni ihan super hyvin! Meillä ei ole koskaan mennyt niin hyvin mitä eilen meni. Varsinkin laukassa meillä on ollut eniten ongelmia, mutta tänään sain työstettyä laukasta keskiympyrällä tosi pehmeää ja rauhallista. Tuntui todella hyvältä saada poni pelkällä istunnalla vain rauhoittumaan ja kulkemaan hyvin. Muissakin askellajeissa yhteistyö sujui todella hyvin, paitsi alkuun käynti ravi siirtymiset oli pelkkää kiemurtelua. Niistäkin sitten selvittiin, kun vaan saatiin selville kumpi määrää:)
Oon tosi tyytyväinen siihen, että karminan satulaan on vaihdettu uudet vastinhihnat ja jalkkarit. Oli tosi mukavan tuntuset ja pysyi hyvin jalassa. Huopakin karminalle on vaihdettu punaiseen, joka on nyt suojien kanssa sävy sävyyn;)

Uusi videokin yt:ssä! Sain kuvailtua jotain vaikka kuvaajaa ei harmillisesti ollutkaan. Joitain kuviakin ehdin ottamaan. Tulossa on yksi erikoispostaus, joka varmaankin tulee 26.5. ja kommenteissa saa arvailla mistäköhän on kyse;) Vastaan jos arvaus osuu oikeaan. Eipä mulla sitten tässä enää muuta ollut. joten seuraaviin postauksiin siis! Linkkaan sen videon tähän alle jossain kohtaa:)

2 kommenttia: